Saumon japonais, vermicelles et légumes

Saumon japonais, vermicelles et légumes

4.2 109 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de vermicelles asiatiques (ou nouilles de riz)
    150 g
  • de mélange de légumes asiatiques surgelé
    400 g
  • d'huile de tournesol
    2 c. à soupe
  • du sel
  • de saumon frais ou surgelé en gros cubes
    600 g
  • de sauce teriyaki ou yakitori
    6 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 497 kcal / 2080 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...