Saumon japonais, vermicelles et légumes

Saumon japonais, vermicelles et légumes

4.2 113 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 150 g de vermicelles asiatiques (ou nouilles de riz)
  • 400 g de mélange de légumes asiatiques surgelé
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • du sel
  • 600 g de saumon frais ou surgelé en gros cubes
  • 6 c. à soupe de sauce teriyaki ou yakitori

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37 g
Kalorie 2080 kJ / 497 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...