
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de pâte de curry vert
- 150 g de lait de coco
- 800 g de légumes variés surgelés
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 252.5 kcal / 1051.8 kJ
- Białko
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Węglowodany
- 14 g
- Błonnik
- 9.8 g