Curry de lentilles aux épinards

Curry de lentilles aux épinards

4.1 169 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail coupées en deux
    3
  • de gingembre frais pelé et coupé en quatre
    30 g
  • de beurre
    30 g
  • d'oignon coupé en 6
    150 g
  • de pâte de curry indien
    2 c. à soupe
  • d'épinards surgelés en branches
    250 g
  • de lentilles corail
    150 g
  • d'eau
    400 g
  • du sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 222 kcal / 931 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...