Risotto aux céréales gourmandes

Risotto aux céréales gourmandes

4.1 212 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    40 g
  • de carotte coupée en morceaux
    80 g
  • de courgette coupée en morceaux
    80 g
  • de champignons de Paris frais coupés en deux
    50 g
  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • de beurre
    20 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de graines de céréales en mélange, type marque Tipiak
    250 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • d'eau
    250 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 388 kcal / 1622.2 kJ
Białko 13.2 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...