Risotto aux céréales gourmandes

Risotto aux céréales gourmandes

4.1 219 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de parmesan coupé en morceaux
  • 80 g de carotte coupée en morceaux
  • 80 g de courgette coupée en morceaux
  • 50 g de champignons de Paris frais coupés en deux
  • 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 20 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive
  • 250 g de graines de céréales en mélange, type marque Tipiak
  • 60 g de vin blanc sec
  • 250 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13.2 g
Kalorie 1622.2 kJ / 388 kcal
Tłuszcz 15.8 g
Błonnik 8.2 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...