Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic

Pâtes à l'aubergine, ricotta et basilic

3.6 165 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'ail pelées
    3 gousses
  • d'huile d'olive
    40 g
  • d'aubergine en petits dés avec la peau (1 moyenne)
    300 g
  • d'eau
    400 g
  • de pâtes sèches, type penne
    250 g
  • du sel
  • de ricotta
    4 c. à soupe
  • de basilic frais haché, frais ou surgelé
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 367 kcal / 1539 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...