Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
TM5 TM6

Pasta z pieczonej marchewki z kuminem

4.1 (28 ocen)

Składniki

  • 1000 g marchewki, obranej, pokrojonej w 3 cm słupki
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 - 2 łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
  • 400 g fasoli cannelini, z puszki, odsączonej z zalewy
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
3684.4 kJ / 880 kcal
Białko
39.9 g
Węglowodany
175 g
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
58 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy