
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
1 Cały przepis
Składniki
-
marchewki , obranej, pokrojonej w 3 cm słupki1000 g
-
ząbek czosnku1
-
kminu rzymskiego, mielonego1 - 2 łyżeczki
-
fasoli cannelini, z puszki , odsączonej z zalewy400 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Kalorie
3684.4 kJ /
880 kcal
Białko
39.9 g
Węglowodany
175 g
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ORIENTALNA JESIEŃ
10 Przepisów
Polska
Polska