
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1000 g
Składniki
-
1000 g marchewki pokrojonej w 3 cm słupki
-
1 ząbek czosnku
-
1 - 2 łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
-
40 g oliwy z oliwek
-
1 puszka fasoli cannelini, z puszki odsączonej z zalewy (ok. 280 g)
-
1 łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
134.4 kcal /
562.1 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
20.3 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
305 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ORIENTALNA JESIEŃ
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Hummus z buraka
1 godz.
Pasta kokosowa z cebulą i kolendrą
50 min
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Pasta z marchewki z migdałami
15 min
Hummus z groszkiem
10 min
Hummus z marchewki
1 godz. 45 min
Meksykańska pasta z fasoli
20 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Pasta z bakłażana
55 min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 min