Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de chorizo, en rebanadas
- 1 cebolla morada, en cuartos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 pimiento rojo, sin rabo
- 2 - 3 filetes de anchoa en aceite
- 700 g de agua
- 1 cda de paprika, ahumada y molida
- 500 g de papa, pelada y cortada en cubos de 1 cm
- 1 col chica, cortada en cuartos
- 400 g de garbanzo blanco, enlatado, colado
- ½ ramillete hoja de cilantro
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 173 kJ / 41.3 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mole de olla vegano
45 Min
Sopa de garbanzos con nopales
50 Min
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Caldo de habas con nopales
9h
Ensalada de surimi y arroz
40 Min
Chiles rellenos de bacalao
1ωρ. 15 λεπτ.
Mixiotes de carnero
13 godz. 30 min
Huevos ahogados en cazuela
45 Min
Minestrone de poro, papa y cebada
40 Min
Pollo con mole
1 Std.
Bacalao a la Vizcaina
1ωρ. 15 λεπτ.
Caldo de nopales con chile morita
30min