Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 ramitas de hierbas de olor frescas (p.ej. albahaca, cilantro y perejil)
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de aceite de oliva
- 180 g de pan molido
- 50 g de puré de tomate
- 1235 g de agua
- 15 g de filetes de anchoa en aceite
- 350 g de espagueti
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2569 kJ / 614 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 101 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Keppe charola
1h 40min
Spaghetti alla putanesca
40 min
Tabule
30 min
Robalo al mojo de ajo
1 godz. 20 min
Ensalada de manzana y tocino
20 min
Filete de res con salsa de jamaica
50 min
Guacamole
10min
Rollitos de ensalada de surimi
20 min
Satay de res
2h 30min
Dip de huitlacoche
4h
Jitomates rellenos de salmón
20 min
Penne alla vodka para dos
20 min