Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de cilantro
- 30 g de cebolla morada, en trozo
- 250 g de pepino, con piel, sin semillas y en trozo
- 215 g de jitomate guaje, cortado en octavos
- 20 g de jugo de limón, recién exprimido
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cdita de sal fina
- 240 g de garbanzos cocidos o enlatados y escurridos
- 100 g de queso panela, cortado en cubitos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 693 kJ / 165 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Ensalada de garbanzos
20 min
Ensalada tibia de frijoles
25 min
Taboule de coliflor
15min
Aguacates rellenos de atún
20 min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25 min
Ensalada de pepino
15min
Ensalada de garbanzos y cuscús
30min
Crostini con champiñones y queso fontina
35 Min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Aguacates rellenos de atún
10 min