Risotto al Teroldego

Risotto al Teroldego

4.6 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di cipolla a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 200 g di vino rosso tipo Teroldego
  • 800 g di brodo vegetale bollente
  • 40 g di Grana Padano grattugiato
  • 30 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9.5 g
Kalorie 2016 kJ / 482 kcal
Tłuszcz 20.2 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 65.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...