Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di vino rosso tipo Teroldego
- 800 g di brodo vegetale bollente
- 30 g di burro
- 40 g di Grana Padano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 65.6 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30 min
Risotto alla monzese
35min
Tagliatelle mele e speck
1 godz.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 godz. 30 min
Risotto al Barolo
30 min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Risotto rosmarino e speck
25 Min