Vellutata di porcini

Vellutata di porcini

4.6 66 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di funghi porcini freschi a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di pane integrale
  • 1 pizzico di timo secco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 1050 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 11.1 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 31.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...