"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
TM5 TM6

"Frittata" di cipolle al forno (vegan)

4.0 (122 oceny)

Składniki

  • 330 g di cipolle rosse a fette (3 mm circa)
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzico di sale, preferibilmente integrale
  • 4 - 5 aghi di rosmarino, lavati
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 180 g di farina di ceci bianchi
  • 300 g di acqua
  • ½ cucchiaino di curcuma in polvere (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1326 kJ / 317 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy