"Frittata" di cipolle al forno (vegan)

3.9 163 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 330 g di cipolle rosse a fette (3 mm circa)
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale preferibilmente integrale
  • 4 - 5 rametti di rosmarino gli aghi lavati
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 180 g di farina di ceci bianchi
  • 300 g di acqua
  • ½ cucchiaino di curcuma in polvere (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 109.4 mg
Białko 11 g
Kalorie 1428.1 kJ / 341.3 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...