Tosta de champiñones, angulas de surimi y gambas al ajillo

Tosta de champiñones, angulas de surimi y gambas al ajillo

4.7 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
12 unidades

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y algo más picado para servir
  • 40 g de aceite de oliva
  • 250 g de champiñones frescos laminados
  • 1 trozo de guindilla seca (opcjonalnie)
  • 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 150 g de gambas crudas peladas
  • 200 - 250 g de angulas de surimi
  • 1 - 2 barras de pan (12 rebanadas tostadas)
  • 50 g de huevas de salmón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 353.4 mg
Białko 10.2 g
Kalorie 713 kJ / 170 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 21.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...