Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera en cocción lenta

Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera en cocción lenta

4.7 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 19 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
  • 250 g de carrilleras de ternera en trozos de 3 cm
  • 70 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de vino blanco
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 100 g de pimiento rojo en trozos
  • 600 g de caldo de carne
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de pimentón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 639.9 mg
Białko 24.3 g
Kalorie 2104 kJ / 324 kcal
Tłuszcz 19.4 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...