Carrilleras estofadas con salsa de arándanos

Carrilleras estofadas con salsa de arándanos

4.1 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 70 g de chalotas
  • 50 g de aceite de oliva
  • 800 - 1000 g de carrilleras de cerdo
  • 50 g de azúcar moreno
  • 1 palo de canela
  • 1 anís estrellado
  • 250 g de vino tinto
  • 100 g de brandy
  • 1 ½ cucharaditas de extracto de buey
  • 100 g de zumo de naranja
  • 1 cucharada de vinagre balsámico
  • 150 g de arándanos frescos
    150 g de arándanos congelados
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 10 g de mantequilla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 203 mg
Białko 30.4 g
Kalorie 2198 kJ / 525 kcal
Tłuszcz 28.7 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...