Caldeta de peixe do rio
TM6 TM5

Caldeta de peixe do rio

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 2500 g água
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 50 g vinagre
  • 4 ovos
  • 25 g poejo
  • 1 dente de alho
  • 450 g tomate em pedaços
  • 50 g azeite
  • 5 g concentrado de tomate
  • 500 g posta de perca
  • 300 g pão alentejano cortado em fatias finas

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2434 kJ / 582 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
26 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy