Caldeta de peixe do rio

Caldeta de peixe do rio

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses

Składniki

  • água
    2500 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • vinagre
    50 g
  • ovos
    4
  • poejo
    25 g
  • dente de alho
    1
  • tomate em pedaços
    450 g
  • azeite
    50 g
  • concentrado de tomate
    5 g
  • posta de perca
    500 g
  • pão alentejano cortado em fatias finas
    300 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 38 g
Kalorie 2434 kJ / 582 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...