
Urządzenia i Akcesoria
Sopa gratinada de feijão e cebola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 doses
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços100 g
-
sobras de pão cortado em cubos100 g
-
Azeite q.b. p/ temperar
-
manteiga100 g
-
cebola cortada em pedaços450 g
-
sal1 c. chá de
-
água700 g
-
caldo de carne caseiro1 c. chá de
-
orégãos1 c. chá de
-
tomilho só as folhas2 pés de
-
pimenta1 pitada de
-
feijão branco cozido escorrido500 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
330 kcal /
1378 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Março 2018
28 Przepisów
Portugalia
Portugalia