Sopa gratinada de feijão e cebola

Sopa gratinada de feijão e cebola

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 doses

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    100 g
  • sobras de pão cortado em cubos
    100 g
  • Azeite q.b. p/ temperar
  • manteiga
    100 g
  • cebola cortada em pedaços
    450 g
  • sal
    1 c. chá de
  • água
    700 g
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de carne
  • orégãos
    1 c. chá de
  • tomilho só as folhas
    2 pés de
  • pimenta
    1 pitada de
  • feijão branco cozido escorrido
    500 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 330 kcal / 1378 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...