
Urządzenia i Akcesoria
Ciasto migdałowe z Santiago
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porcji
Składniki
-
cukru (patrz wskazówka)250 g
-
skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek15 - 20 g
-
migdałów, blanszowanych250 g
-
jajka4
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
226.9 kcal /
950.1 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
12.4 g
Węglowodany
25.2 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasteczka amaretti
1 godz. 10 min
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5 godz. 40 min
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1 godz. 10 min
Migdałowe ciasto z tahini
1 godz. 30 min
Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe
3 godz.
Ciasto migdałowe z jabłkami
1 godz. 55 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Ciasto kardamonowe z syropem z limonki
1 godz. 35 min
Chałwa z pistacjami
2 godz. 25 min
Makaroniki migdałowe
35 min
Ciasto frangipane
1 godz. 45 min
Cantuccini
1 godz. 15 min