Urządzenia i Akcesoria
Ciasto migdałowe z Santiago
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porcji
Składniki
-
250 g cukru (patrz wskazówka)
-
15 - 20 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
-
250 g migdałów, blanszowanych
-
4 jajka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
6.2 g
Kalorie
950.1 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ciasto pomarańczowe z makiem
13 godz. 25 min
Torta caprese - migdałowe ciasto czekoladowe
3 godz.
Czekoladowe pralinki z likierem
1 godz. 30 min
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1 godz. 10 min
Migdałowe ciasto z tahini
1 godz. 30 min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 godz. 20 min
Ciasto migdałowe z jabłkami
1 godz. 55 min
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5 godz. 40 min
Brownie z tahini
45 min
Ciasto marchewkowe z kardamonem i kremem z tahini
4 godz. 45 min
Makaroniki migdałowe
35 min
Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami
1 godz. 10 min