
Urządzenia i Akcesoria
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
20 kromek
Składniki
-
oliwa z oliwek do natłuszczenia papieru do pieczenia
-
kaszy gryczanej, niepalonej100 g
-
migdałów, blanszowanych120 g
-
pestek dyni180 g
-
ziaren słonecznika60 g
-
siemienia lnianego60 g
-
nasion chia30 g
-
łusek babki płesznik (psyllium)30 g
-
tymianku, suszonego1 łyżeczka
-
soli1 łyżeczka
-
wody300 g
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
155.6 kcal /
651 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
7.8 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA BEZ GLUTENU
10 Przepisów
Polska
Polska