
Urządzenia i Akcesoria
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
20 kromek
Składniki
-
oliwa z oliwek do natłuszczenia papieru do pieczenia
-
100 g kaszy gryczanej, niepalonej
-
120 g migdałów, blanszowanych
-
180 g pestek dyni
-
60 g ziaren słonecznika
-
60 g siemienia lnianego
-
30 g nasion chia
-
30 g łusek babki płesznik (psyllium)
-
1 łyżeczka tymianku, suszonego
-
1 łyżeczka soli
-
300 g wody
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
155.6 kcal /
651 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
7.8 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA BEZ GLUTENU
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chleb gryczany z Trio Seeds i jabłkami
2 godz. 20 min
Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)
4 godz. 15 min
Magdalenki (bez glutenu)
1 godz.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min
Bezglutenowy chleb życia
1 godz. 10 min