Urządzenia i Akcesoria
Penne with mussels
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves onlyfresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
water plus extra as needed250 g
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
eschalots cut into halves30 g
-
garlic cloves3
-
½ tsp dried chilli flakesfresh red chilli (opcjonalnie) small, deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil30 g
-
dry white wine (opcjonalnie)50 g
-
cherry tomatoes cut into halves120 g
-
tomato paste40 - 50 g
-
salt1 pinch
-
penne pasta or similar short dried pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2011 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic prawns
25 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min
Bolognese sauce
40 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Frozen fruit sorbet
10 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 Std. 30 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min