Urządzenia i Akcesoria
Penne with mussels
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves onlyfresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
water plus extra as needed250 g
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
eschalots cut into halves30 g
-
garlic cloves3
-
½ tsp dried chilli flakesfresh red chilli (opcjonalnie) small, deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil30 g
-
dry white wine (opcjonalnie)50 g
-
cherry tomatoes cut into halves120 g
-
tomato paste40 - 50 g
-
salt1 pinch
-
penne pasta or similar short dried pasta350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2011 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
White fish wrapped in banana leaves
2 godz. 20 min
Spicy Bean Curds
1 godz. 15 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Seafood con arroz
45 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Fish soup
40 min
Chicken skewers and rice
40 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min