Wersje kompatybilne
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa verde
- 1 garlic clove
- 4 anchovy fillets, drained
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 20 - 30 g radish leaves (reserve the radishes for the salad)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 pinches curry powder
- 2 pinches cayenne pepper
- 10 fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp baby pickled capers, rinsed and drained
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Fish and quinoa salad
- 150 g tri-colour quinoa
- 1100 g water, plus extra to soak
- 1 tsp sea salt, plus extra to season
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- ½ lemon, cut into 4 slices
- 1 whole white fish (see Tips)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 30 g mixed salad leaves
- 1 Granny Smith apple, cut into matchsticks
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2385.5 kJ / 568 kcal
- Białko
- 57.8 g
- Węglowodany
- 30.1 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 2066 mg
Alternatywne przepisy
Roasted eggplant
1h 35min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Browned Turkey Strips
15 Min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1h 10min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Chicken and port pâté
1h 30min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Steamed fish with green mash
50min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min