Urządzenia i Akcesoria
Steamed greens with lemon feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
lemon zest only, no white pith½ - 1
-
lemon juice (approx.1 lemon)40 g
-
Danish feta200 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water500 g
-
fresh green beans trimmed300 g
-
broccolini (1 bunch), trimmed250 g
-
asparagus (approx. 1-2 bunches), trimmed200 g
-
flaked almonds toasted, for garnishing1 - 2 tbsp
-
red onion (opcjonalnie) finely diced, for garnishing1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
380.5 mg
Białko
10 g
Kalorie
928 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Fresh fennel salad
10 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Steamed Chinese greens
30 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Brandy cream
15 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min