Bacalao con ajetes y pilpil
TM31 TM5

Bacalao con ajetes y pilpil

4.5 (57 ocen)

Składniki

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 2 dientes de ajo
  • 300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
  • 100 de ajetes en trozos de 6 cm
  • 20 g de agua

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1095 kJ / 262 kcal
Białko
16.35 g
Węglowodany
2.35 g
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy