Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 2 dientes de ajo
- 300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
- 100 de ajetes en trozos de 6 cm
- 20 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1095 kJ / 262 kcal
- Białko
- 16.35 g
- Węglowodany
- 2.35 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Dorada con salsa Bercy
35min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Dorada a la veneciana
55 min
Bacalao Club Ranero
1h