Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 dientes de ajo con piel, chafados
- 30 g de aceite de oliva
- 1000 g de carne de conejo en trozos, salpimentada
- 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 - 2 pellizcos de colorante amarillo (opcjonalnie)
- 400 g de cava
- 150 g de agua
- 1 cucharada de maicena
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1374 kJ / 328 kcal
- Białko
- 35.9 g
- Węglowodany
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conejo a las finas hierbas
50min
Codornices al limón
45 min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la sidra
1h
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Conejo guisado
30 min
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45 min