Conejo al cava
TM31 TM5 TM6

Conejo al cava

4.4 (9 ocen)

Składniki

  • 2 - 3 dientes de ajo con piel, chafados
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1000 g de carne de conejo en trozos, salpimentada
  • 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
  • 1 - 2 pellizcos de colorante amarillo (opcjonalnie)
  • 400 g de cava
  • 150 g de agua
  • 1 cucharada de maicena

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1374 kJ / 328 kcal
Białko
35.9 g
Węglowodany
1.9 g
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy