Conejo al cava

Conejo al cava

4.4 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 2 - 3 dientes de ajo con piel, chafados
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1000 g de carne de conejo en trozos salpimentada
  • 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
  • 1 - 2 pellizcos de colorante amarillo (opcjonalnie)
  • 400 g de cava
  • 150 g de agua
  • 1 cucharada de maicena

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 35.9 g
Kalorie 1374 kJ / 328 kcal
Tłuszcz 19.4 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...