Conejo en escabeche

Conejo en escabeche

4.0 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 50 min
6 raciones

Składniki

  • 100 g de aceite de oliva
  • 1 conejo entero (1000-1200 g) troceado y salpimentado
  • 200 g de cebolla en cuartos y desgajada
  • 100 g de zanahorias en rodajas de 5 mm
  • 3 hojas de laurel secas
  • 3 dientes de ajo sin pelar
  • 1 cucharadita de pimienta negra en grano
  • 300 g de agua
  • 100 g de vinagre
  • 100 g de vino blanco
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 31.27 g
Kalorie 1600 kJ / 383 kcal
Tłuszcz 26.94 g
Błonnik 1.06 g
Węglowodany 3.84 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...