Tallarines en negro con sepia

Tallarines en negro con sepia

3.4 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva
    40 g
  • diente de ajo
    1
  • de sepia limpia cortada en tiras finas (aprox. 5 mm)
    500 g
  • de vino blanco seco
    50 g
  • de sal
    1 ½ cucharadita
  • de condimento de chile en polvo (opcjonalnie)
    ½ cucharadita
  • de tinta de calamar
    1 - 2 sobres
  • de pimienta recién molida
    1 pellizco
  • de tallarines partidos por la mitad
    320 g
  • de perejil fresco picado
    1 cucharada
  • de limón para decorar
    4 rodajas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 468 kcal / 1956 kJ
Białko 32.09 g
Tłuszcz 12.38 g
Węglowodany 57.01 g
Błonnik 4.03 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...