Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 克 水 (含川燙和蒸煮用)
- 60 克 菠菜 ,只取葉子
- 500 克 冰水
- 2 顆 蛋
- ½ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 350.3 kJ / 83.7 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 273.4 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 456.6 mg