
Urządzenia i Akcesoria
菠菜蒸蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
水 (含川燙和蒸煮用)1500 克
-
菠菜 ,只取葉子60 克
-
冰水500 克
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
83.7 kcal /
350.3 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
2.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
273.4 g
Sód
456.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan