鮮蝦煎蛋餅

鮮蝦煎蛋餅

3.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
30 塊

Składniki

  • 白色鷹嘴豆
    100 克
  • 切碎
    100 克
  • 新鮮巴西利 只取葉子
    5 枝
  • 320 克
  • 麵粉
    100 克
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 蝦仁
    130 克
  • 橄欖油 油炸用

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 38 kcal / 160 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...