炒蘿蔔乾
TM31 TM5 TM6

炒蘿蔔乾

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 300 克 蘿蔔乾, 沖洗,切塊(約3公分)
  • 50 克 乾香菇, 泡軟,對半切
  • 10 克 新鮮辣椒 (任何種類), 切段
  • 30 克 油
  • 20 克 冰糖粉
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
381 kJ / 91 kcal
Białko
1.428 g
Węglowodany
9.706 g
Tłuszcz
5.639 g
Błonnik
4.093 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy