炒蘿蔔乾

炒蘿蔔乾

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 人份

Składniki

  • 蘿蔔乾 沖洗,切塊(約3公分)
    300 克
  • 乾香菇 泡軟,對半切
    50 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) 切段
    10 克
  • 30 克
  • 冰糖粉
    20 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 91 kcal / 381 kJ
Białko 1.428 g
Tłuszcz 5.639 g
Węglowodany 9.706 g
Błonnik 4.093 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...