Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste, ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt
- 2 Knoblauchzehen, zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 934 kJ / 223 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hackbällchen mit Zitronensauce
45 Min
Roastbeef mit Brokkoli-Kartoffel-Püree
2 Std.
Frikadellen mit Rahmgemüse
40 Min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Bärlauch-Frittata mit italienischem Aufschnitt
25 Min
Mini-Oliven-Hackbraten mit Tomatensauce
50 Min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Pesto-Salat
40 Min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Lachs im Päckchen
40 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1 Std.