Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste, ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt
- 2 Knoblauchzehen, zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 934 kJ / 223 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schweinefleisch süß-sauer
30min
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45min
Birnenkuchen mit Speck (Schleswig-Holstein)
1u. 15min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1u.
Gemüsereis mit Fleisch (肉炒菜饭)
50 Min
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30min
Hähnchen mit Apfel-Kartoffel-Püree
1u. 30min
Möhren in Zitronenöl
45min
Hähnchen-Pfirsich-Topf mit Balsamico
50 Min
Putenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Drillingen
40min
Saftgulasch vom Rind
2h 45 min