Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mexikanische Salsa
-
½
Jalapeño Chili, nach Wunsch entkernt
lub ½ grüne Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt - 3 Stängel Koriander, abgezupft
- ½ rote Zwiebel
- 250 g Tomaten, geviertelt
- 15 g Limettensaft
- ½ TL Salz
Frutti di Mare
- 1500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Meeresfrüchte, TK
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 440 kJ / 105 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garnelensalat
25 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 Std.
Linsensalat mit Putenbrust
1h 30min
Tintenfischsauce
40min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Garnelencocktail
30min
Garnelen Aglio e Olio
20 min