Urządzenia i Akcesoria
Tintenfisch mit Erbsen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Öl40 g
-
Chilipulver1 Prise
-
trockener Weißwein100 g
-
stückige Tomaten, aus der Dose200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
300 g Erbsen, TK, aufgetautErbsen, frisch300 g
-
Tintenfische, ganz, klein400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
22 g
Kalorie
1091 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 godz. 5 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Fisch-Minestrone
50 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Tintenfischsauce
40 min
Seafood-Eintopf
50 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Fischsuppe
1 godz. 40 min
Andalusische Fischsuppe
50 min