Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 250 g d'eau
- 500 g d'haricots verts extra-fins
- 600 g de filet mignon de porc
- 100 g de confit d'oignons
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de thym frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1141.5 kJ / 272.2 kcal
- Białko
- 34.8 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 5.2 g
Alternatywne przepisy
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Filet mignon de porc à la moutarde, aux pommes de terre et au brocoli
30 min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 min
Lapin à la moutarde
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Sauté de porc au cidre
1h
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1h
Sauté de porc au curry
1h