Crumble de cabillaud au citron et au parmesan

Crumble de cabillaud au citron et au parmesan

4.2 269 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 60 g de parmesan en cubes
  • 1 zeste de citron jaune non traité de 8 cm de long
  • 70 g de biscuits apéritifs salés, type Tuc nature
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 50 g de farine de blé
  • 40 g de beurre
  • 400 g de champignons de Paris en conserve (réserver 150 g d'eau de conservation)
  • 600 g de dos de cabillaud frais ou décongelé et épongé, en gros cubes
  • 200 g de lait
  • sel
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 39 g
Kalorie 2003 kJ / 480 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...