Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'échine de porc, désossée
- 45 g de sucre
- 10 - 12 brins de thym frais
- 45 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 500 g de pommes de terre grenaille
- 350 g d'eau
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 50 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2865 kJ / 686 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 48 g
Alternatywne przepisy
Longe de porc à la riojana
50min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20min
Mijoté de porc au paprika
40min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Aillade de veau
1h 30min
Lapin à la moutarde
1h
Estouffat toulousain
2h
Sauté de porc au cidre
1h
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Sauté de porc au curry
1h
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15min