Echine aux échalotes et au thym

Echine aux échalotes et au thym

4.2 117 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • d'échine de porc, désossée
    600 g
  • de sucre
    45 g
  • de thym frais
    10 - 12 brins
  • d'huile d'olive
    45 g
  • sel
  • poivre moulu
  • de pommes de terre grenaille
    500 g
  • d'eau
    350 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'échalotes
    60 g
  • de beurre
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 686 kcal / 2865 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...