Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 jus de citron vert
- 700 g de sauté de porc
- 10 g de gingembre frais, râpé
- 220 g de pommes pelées et coupées en cubes
- 20 g d'huile de noix de coco
- 150 g de lait de coco
- 50 g de bouillon de volaille
- ½ c. à café d'épices à colombo
- sel
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2588 kJ / 619 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Rougail aux chipolatas
50min
Colombo de porc
1 Std. 15 Min
Sauté de porc aigre-doux
1 Std.
Porc vindaloo
2 Std. 30 Min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Rougail saucisse
50min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Colombo de porc aux légumes
45min
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min
Tajine de poulet au miel et aux pruneaux
40min