Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan

Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan

4.3 84 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de lardons fumés
    100 g
  • d'oignon coupé en quatre
    80 g
  • de noix de pécan
    100 g
  • d'herbes de Provence
    1 c. à café
  • de cidre brut
    500 g
  • d'eau
    350 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de riz au jasmin
    250 g
  • cuisses de poulet, sans peau, avec l'os
    4
  • de fécule de maïs
    20 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 736.5 kcal / 3084.5 kJ
Białko 44.5 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 58.2 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...