
Urządzenia i Akcesoria
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de lardons fumés100 g
-
d'oignon coupé en quatre80 g
-
de noix de pécan100 g
-
d'herbes de Provence1 c. à café
-
de cidre brut500 g
-
d'eau350 g
-
de bouillon de volaille1 cube
-
de riz au jasmin250 g
-
cuisses de poulet, sans peau, avec l'os4
-
de fécule de maïs20 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
736.5 kcal /
3084.5 kJ
Białko
44.5 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
58.2 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oléagineux
10 Przepisów
Francja
Francja