
Urządzenia i Akcesoria
Rabarbarowa lasagne
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porcji
Składniki
-
rabarbaru pokrojonego na 2-4 cm kawałki900 g
-
masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy80 g
-
cukru100 g
-
twarogu półtłustego250 g
-
sera mascarpone250 g
-
wiórków kokosowych100 g
-
kaszy manny50 g
-
żółtka4
-
budyniu waniliowego, w proszku1 opakowanie
-
makaronu, suchego, typu lasagne10 - 12 płatów
-
banany pokrojone w 0,5 cm plastry (ok. 200 g)3
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
591.5 kcal /
2476.5 kJ
Białko
13.8 g
Tłuszcz
35.4 g
Węglowodany
58.3 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
24.3 g
Sód
37.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KRAINA WEGE
10 Przepisów
Polska
Polska