Rabarbarowa lasagne

Rabarbarowa lasagne

3.6 13 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porcji

Składniki

  • rabarbaru pokrojonego na 2-4 cm kawałki
    900 g
  • masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
    80 g
  • cukru
    100 g
  • twarogu półtłustego
    250 g
  • sera mascarpone
    250 g
  • wiórków kokosowych
    100 g
  • kaszy manny
    50 g
  • żółtka
    4
  • budyniu waniliowego, w proszku
    1 opakowanie
  • makaronu, suchego, typu lasagne
    10 - 12 płatów
  • banany pokrojone w 0,5 cm plastry (ok. 200 g)
    3

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 591.5 kcal / 2476.5 kJ
Białko 13.8 g
Tłuszcz 35.4 g
Węglowodany 58.3 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 24.3 g
Sód 37.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...