Urządzenia i Akcesoria
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 porcji
Składniki
Słodka pasta z fasoli adzuki
-
150 g fasoli adzuki, suchej namoczonej przez 4-24 godz.
-
850 g wody
-
50 g brązowego cukru
Ciasto ryżowe
-
100 g mąki ryżowej, białej (patrz wskazówki)
-
125 g mąki z kleistego ryżu
-
60 g cukru pudru
-
75 g mleka
-
15 g suszonych owoców (np. rodzynki, morele, brzoskwinie), pokrojonych na kawałki
-
1000 g wody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
28.7 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
1236.8 kJ /
295.6 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kociołek jaglany z warzywami i kiełbaskami sojowymi
14 godz.
Bagietka bezglutenowa
1 godz. 45 min
Rabarbarowa lasagne
1 godz. 10 min
Fasolotto z kalafiorem
13 godz. 55 min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6 godz. 55 min
Pizza na spodzie z ciecierzycy (bez glutenu)
30 min
Sałatka na ciepło z komosy ryżowej, cukinii i marchewki (bez glutenu)
30 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Red Velvet - ciasto buraczane
1 godz. 30 min
Wegański ser
6 godz. 40 min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min