
Urządzenia i Akcesoria
Rożki kokosowo-migdałowe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
40 kawałków
Składniki
-
migdałów, ze skórką100 g
-
wiórków kokosowych140 g
-
oleju kokosowego podzielonego na kawałki100 g
-
syropu kokosowego50 g
-
masła migdałowego, jasnego100 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
cynamonu, mielonego½ łyżeczki
-
soli2 szczypty
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
79.4 kcal /
332.4 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
2.9 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Sód
9.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

POTRAWY WEGAŃSKIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 godz. 45 min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6 godz. 55 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1 godz. 20 min
Wegańskie ciasto kokosowe
50 min
Kulki z amarantusa i kakao
1 godz. 20 min
Ciemny mus z migdałów
15 min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min
Kulki energetyczne z kaszy jaglanej
55 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Batony proteinowe
3 godz. 10 min
Masło migdałowe
10 min