Zuppa di quinoa

Zuppa di quinoa

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 140 g di chicchi di quinoa ammollati e scolati
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 100 g di porro a rondelle (1 cm)
  • 100 g di carote a dadini (1 cm)
  • 100 g di cavolo cappuccio a striscioline (1 cm)
  • 6 pomodorini a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 750 g di acqua bollente
  • 150 g di fagioli rossi in scatola sgocciolati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.4 g
Kalorie 761 kJ / 182 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 22.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...