Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di cereali misti (cottura 10 minuti)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 220 g di taccole fresche
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1707 kJ / 408 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 40.1 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cous cous dell'orto
30 min
Farro saltato con piselli e carote
45 min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40 min
Bulgur ai calamaretti
50 min
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40 min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 min
Insalata di riso, frittata e verdure
50 min
Orzotto al radicchio rosso
40 min
Orzotto con ceci e verdure
30 min