Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Farro Harvest Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
farro7 oz
-
water divided64 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
almond butter6 oz
-
maple syrup2 oz
-
whole grain mustard2 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
chicken breast fillets, boneless, skinless24 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved6 oz
-
acorn squash seeded, peeled, diced (½ in.)12 oz
-
red beets peeled, sliced (¼ in.)9 oz
-
beet greens sliced (½ in.)1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1791 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hearty Salads
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Minestrone
45 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Turkey Chili
45 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min