Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 oz farro
- 64 oz water, divided
- 5 oz extra virgin olive oil
- 6 oz almond butter
- 2 oz maple syrup
- 2 oz whole grain mustard
- 2 oz apple cider vinegar
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 24 oz chicken breast fillets, boneless, skinless
- 6 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 12 oz acorn squash, seeded, peeled, diced (½ in.)
- 9 oz red beets, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 bunch beet greens, sliced (½ in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Tzatziki
20 min
Basil Pesto
10 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Vegetable Stock Paste
45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Stuffed Vegetables
1h 20 min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Cod with Citrus Butter
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min