Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jalapeño peppers stem and seeds removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
diced tomatoes with juice (28 oz)1 can
-
frozen peaches10 oz
-
water35 oz
-
black quinoa7 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1941 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Mini Frittatas
35 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min