Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jalapeño peppers stem and seeds removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
diced tomatoes with juice (28 oz)1 can
-
frozen peaches10 oz
-
water35 oz
-
black quinoa7 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1941 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.