
Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jalapeño peppers stem and seeds removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
diced tomatoes with juice (28 oz)1 can
-
frozen peaches10 oz
-
water35 oz
-
black quinoa7 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1941 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min