Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jalapeño peppers stem and seeds removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
diced tomatoes with juice (28 oz)1 can
-
frozen peaches10 oz
-
water35 oz
-
black quinoa7 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1941 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken Marsala
40 min