Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jalapeño peppers stem and seeds removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
diced tomatoes with juice (28 oz)1 can
-
frozen peaches10 oz
-
water35 oz
-
black quinoa7 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 5-7 oz ea.)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
1941 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Summer Squash Flatbread
50 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min