Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 jalapeño peppers, stem and seeds removed
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 can diced tomatoes, with juice (28 oz)
- 10 oz frozen peaches
- 35 oz water
- 7 oz black quinoa
- 4 boneless, skinless chicken breasts (approx. 5-7 oz ea.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Tomato Basil Pasta
45 min
Chicken and Quinoa Salad
50 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min