Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Lemon Rice Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
lemons3 - 4
Dill Sauce
-
sour cream6 oz
-
fresh dill leaves only1 tbsp
-
capers1 tsp
-
salt¼ tsp
Rice and Salmon
-
garlic cloves2
-
salt divided1 ½ tsp
-
peppercorns1 tsp
-
green onions trimmed and cut into pieces (2 in.)2 oz
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
ground turmeric½ tsp
-
long-grain white rice9 oz
-
water42 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)9 oz
-
lemon sliced (¼ in.)1
-
salmon fillets24 oz
-
fresh dill leaves only1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
790.2 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
1988.9 kJ /
475.4 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hearty Salads
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Chicken Marsala
40 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min