Salmon and Lemon Rice Salad

Salmon and Lemon Rice Salad

4.0 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • lemons
    3 - 4
Dill Sauce
  • sour cream
    6 oz
  • fresh dill leaves only
    1 tbsp
  • capers
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
Rice and Salmon
  • garlic cloves
    2
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • peppercorns
    1 tsp
  • green onions trimmed and cut into pieces (2 in.)
    2 oz
  • parsley leaves and tender stems
    1 oz
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • long-grain white rice
    9 oz
  • water
    42 oz
  • asparagus cut into pieces (1 in.)
    9 oz
  • lemon sliced (¼ in.)
    1
  • salmon fillets
    24 oz
  • fresh dill leaves only
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 475.4 kcal / 1988.9 kJ
Białko 28.6 g
Tłuszcz 21.4 g
Węglowodany 42.4 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 790.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...