
Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Lemon Rice Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
lemons3 - 4
Dill Sauce
-
sour cream6 oz
-
fresh dill leaves only1 tbsp
-
capers1 tsp
-
salt¼ tsp
Rice and Salmon
-
garlic cloves2
-
salt divided1 ½ tsp
-
peppercorns1 tsp
-
green onions trimmed and cut into pieces (2 in.)2 oz
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
ground turmeric½ tsp
-
long-grain white rice9 oz
-
water42 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)9 oz
-
lemon sliced (¼ in.)1
-
salmon fillets24 oz
-
fresh dill leaves only1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
475.4 kcal /
1988.9 kJ
Białko
28.6 g
Tłuszcz
21.4 g
Węglowodany
42.4 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
790.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Hearty Salads
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Turkey Chili
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Caprese Frittata
30 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Chicken Enchiladas
40 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Mushroom Risotto
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min