Salmon and Lemon Rice Salad
TM6 TM5

Salmon and Lemon Rice Salad

3.9 (37 ocen)

Składniki

  • 3 - 4 lemons

Dill Sauce

  • 6 oz sour cream
  • 1 tbsp fresh dill, leaves only
  • 1 tsp capers
  • ¼ tsp salt

Rice and Salmon

  • 2 garlic cloves
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 1 tsp peppercorns
  • 2 oz green onions, trimmed and cut into pieces (2 in.)
  • 1 oz parsley, leaves and tender stems
  • ½ tsp ground turmeric
  • 9 oz long-grain white rice
  • 42 oz water
  • 9 oz asparagus, cut into pieces (1 in.)
  • 1 lemon, sliced (¼ in.)
  • 24 oz salmon fillets
  • 1 tbsp fresh dill, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1988.9 kJ / 475.4 kcal
Białko
28.6 g
Węglowodany
42.4 g
Tłuszcz
21.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
3.3 g
Sód
790.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy