
Urządzenia i Akcesoria
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pieces
Składniki
Crab Cakes
-
yellow bell peppers stem and seeds removed, cut into pieces2 ½ oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)2 oz
-
thyme leaves only10 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned crab meat (approx. 3 x 6.5 oz), drained12 oz
-
bread crumbs3 oz
-
sour cream1 oz
-
large egg1
Cilantro Sauce
-
cilantro leaves½ oz
-
mint leaves½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stem and seeds removed1
-
avocado2 ½ oz
-
coconut cream2 ½ oz
-
lime juice1 tbsp
-
ground cumin¼ tsp
-
sugar (opcjonalnie)¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
vegetable oil to fry3 - 4 tbsp
Wartości odżywcze na 1 pieces
Kalorie
59 kcal /
246 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Basil Pesto
10 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Caesar Salad
30 min
Pimento Cheese Puffs
30 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Cioppino
55 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min