Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
TM6 TM5

Mini Crab cakes with Cilantro Pesto

4.5 (8 ocen)

Składniki

Crab Cakes

  • 2 ½ oz yellow bell peppers, stem and seeds removed, cut into pieces
  • 2 oz green onions, cut into pieces (1 in.)
  • 10 sprigs thyme, leaves only
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 12 oz canned crab meat (approx. 3 x 6.5 oz), drained
  • 3 oz bread crumbs
  • 1 oz sour cream
  • 1 large egg

Cilantro Sauce

  • ½ oz cilantro leaves
  • ½ oz mint leaves
  • 1 garlic clove
  • 1 jalapeño pepper, stem and seeds removed
  • 2 ½ oz avocado
  • 2 ½ oz coconut cream
  • 1 tbsp lime juice
  • ¼ tsp ground cumin
  • ¼ tsp sugar (opcjonalnie)
  • ¼ tsp salt
  • 3 - 4 tbsp vegetable oil, to fry

Wartości odżywcze
na 1 pieces
Kalorie
246 kJ / 59 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
0.6 g
Tłuszcz
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy