Urządzenia i Akcesoria
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pieces
Składniki
Crab Cakes
-
yellow bell peppers stem and seeds removed, cut into pieces2 ½ oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)2 oz
-
thyme leaves only10 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned crab meat (approx. 3 x 6.5 oz), drained12 oz
-
bread crumbs3 oz
-
sour cream1 oz
-
large egg1
Cilantro Sauce
-
cilantro leaves½ oz
-
mint leaves½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stem and seeds removed1
-
avocado2 ½ oz
-
coconut cream2 ½ oz
-
lime juice1 tbsp
-
ground cumin¼ tsp
-
sugar (opcjonalnie)¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
vegetable oil to fry3 - 4 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
1.7 g
Kalorie
246 kJ /
59 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spinach and Artichoke Dip
20min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Guacamole
5min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
Baked Crab Dip
15min
Basil Pesto
10min
Chili Taco Dip
1h
Keto White Chicken Chili
50min