Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 28 oz cauliflower, cut in florets (1 lg. head)
- 8 oz hot sauce, e.g. Frank's Red Hot Original Cayenne Pepper Sauce®
- 2 oz unsalted butter, diced
- 1 tbsp lemon juice
- 2 tsp garlic powder
- ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 25 oz water
- blue cheese dressing, to serve
- celery sticks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Tortilla Soup
25 min
Tzatziki
20 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Pozole Verde
2 godz.
Roasted Red Pepper Aioli
20 min
Green Bean Casserole
1h 30 min
Jalapeño Poppers
1h
Cauliflower Steaks
45 min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Tomato Basil Soup
40 Min
Tomatillo Salsa
20 min