Baccalà alla cappuccina

Baccalà alla cappuccina

4.6 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 700 g di stoccafisso ammollato (vedere consigli)
  • farina q.b.
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 270 g di cipolle bianche a fette
  • 20 g di burro
  • 2 foglie di alloro fresco
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 30 g di uvetta ammollata e strizzata
  • 20 g di pinoli
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • sale q.b.
  • pepe q.b.
  • 200 g di brodo vegetale
  • 8 filetti di acciuga
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 30 g di pangrattato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 43.8 g
Kalorie 1391.2 kJ / 332.5 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 16.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...