Gnocchi di lenticchie con sugo di cotechino

Gnocchi di lenticchie con sugo di cotechino

3.1 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porzioni

Składniki

Gnocchi di lenticchie
  • 1000 g di acqua
  • 200 g di lenticchie verdi secche
  • 80 g di farina di grano duro
  • 100 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
Sugo di cotechino
  • 500 g di cotechino precotto, con la confezione sottovuoto
  • 750 g di acqua
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 30 g di carota a pezzi
  • 20 g di brandy
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza tritata finemente

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1280.8 mg
Białko 27 g
Kalorie 3211.2 kJ / 767.5 kcal
Tłuszcz 49.4 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Węglowodany 48.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...