Tacchino ripieno

Tacchino ripieno

4.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 10 g di sale grosso
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 grani di pepe nero
  • 1 foglia di alloro fresca lavata
  • 600 g di fesa di tacchino senza pelle intera
  • 120 g di albicocche secche denocciolate ammollate in acqua tiepida per 10 minuti e strizzate
  • 250 g di cipolle rosse di Tropea a fettine (0.5 cm)
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 60 g di vino bianco passito o Marsala

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 6 porzioni

Sód 4184 mg
Białko 151.6 g
Kalorie 5594 kJ / 1337 kcal
Tłuszcz 54.6 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 40.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...